نمایشگر دسته ای مطالب
تجلیل از بانوان شاغل اداری آموزش و پرورش مروست
تجلیل از بانوان شاغل اداری آموزش و پرورش مروست
به گزارش روابط عمومی اداره آموزش و پرورش مروست:
محمد رضا محمدی با اشاره به کمالات ائمه و تأکید بر حفظ شأن ائمه افزود: همه چیز به اذن خداوند انجام می شود و نقص کمال معلول تلاش های آدمی است.
رییس آموزش و پرورش مروست با بیان اینکه کمال ائمه محصول تربیت آنان است خاطر نشان ساخت: فاطمه تنها فرزند پیامبر است که بعد از وفات پیامبر از دنیا رفت،همه پیام ها و آیه های قرآنی برای انسان ها است و زنان و مردان هیچ فرقی باهم ندارند.
این مسئول زنان را مظهر جمالی الهی برشمرد و اذعان داشت: خداوند تمام نعمت ها و زیبایی ها را در زنان بروز داده است به همین دلیل زن دارای ظرافت خاصی است.
این مقام مسئول اظهار داشت: فاطمه مظهر عشق، شهامت، ایثار و مهربانی است و چه روز مبارکی است که روز تولد بانو فاطمه(س) به عنوان روز مادر نام گذاری شد.
محمدی با اشاره به جایگاه زنان تصریح کرد: وقتی جایگاه زنان و مردان را طبق معیارهای اصیل اسلامی مورد بررسی قرا ر می دهیم هردو دارای شأن و کرامت انسانی هستند و نمی توان اینگونه پنداشت که نسبت به هم دارای برتری هستند.